Elektriker Gentofte

Elektriker Gentofte - Elinstallation + akut elinstallatør
0 +

års erfaring

Akut døgnvagt Elektriker Lyngby

Elektriker Gentofte, serviceorienteret og kvalitetsfokuseret

Vi har i over 8 år betjenet en del kunder i Gentofte som aut. elektriker Gentofte. Vores elektriker ydelser begrænser sig således ikke til Gentofte, København og andre områder. Vi betjener også kunder i Gentofte og er bekendt med både ældre Københavns boligtyper i Gentofte men også de lidt mere moderne boligtyper, som også er placeret i Gentofte. Vi har bl.a. stået for en del installationer samt nybyggerierne i Gentofte, men også får vedligeholdelse af de selv samme installationer. Vi har også stået for vedligeholdelse af elinstallationer for ældre bygninger i Gentofte. Vi har derudover stået for installationer af sikkerhedssystemer, elektroniske sikkerhedsanlæg, el-anlæg, tjek af HPFI også kaldt fejlstrømsafbryder.

Døgnvagt elektriker Gentofte – sørger for effektiv fejlsøgning og reparation 

Vores elektriker døgnvagt service gør sig også gældende i Gentofte. Er sikringen røget ved din HPFI fejlstrømsafbryder eller er det dit HFI anlæg? Så kan vi hurtigt udbedre fejlen, således du ikke sidder uden strøm i eksempelvis badeværelset. Vi har altså åbent 24/7, om det er fordi din sikring er røget eller andet, så kan vi være ude på ingen tid for at udbedre fejlen. Der er dog enkelte helligdage bl.a. Jul, hvor vi forbeholder os retten til at være sammen med vores familier. Ring ind eller skriv til os for at høre nærmere om vi kan komme ud til dig på det ønskede tidspunkt. Vi har altid næsten ingen telefon kø på trods af den store efterspørgsel vi bl.a. oplever i Gentofte. Vi glæder os til at høre fra jer, hvis I har brug for en el installatør til jeres el installation.

Elektriker Gentofte – lokal kvalitetsorienteret elektriker Gentofte og omegn.

I mere end 6 år har udskiftet lamper, planlagt og installeret diverse anlæg og andet i Gentofte området. Vi er efterhånden blevet Gentofteforetrukne elektriker. Så det er helt sikkert du skal vælge når du har brug for en elektriker Gentofte. Vi har en bred palette af kompetencer, som passer lige præcis til opgave du skal have udført af en elektriker i Gentofte. Vi er kvalitetsorienteret og kører med meget rimelige priser i forhold til den værdi vi tilbyder igennem vores arbejde som elektrikere. Vores mange års erfaring gælder bl.a. i henhold til opgaver som fx opsætning af lyskilder, el eftersyn, tjek af HPFI-anlæg, HFI-anlæg, generel el-tjek, planlægning af diverse el-anlæg. Vi har derudover været fast elektriker i Gentofte for en masse ejendomme og boliger. Så vi ved alt om el installationerne i Gentofte.

Erfaren elektriker Gentofte sparer dig en masse penge

Når du vælger en erfaren elektriker Gentofte sparer du en masse penge. Vi har i flere år rådgivet vores kunder i Gentofte. Vores kunder i Gentofte er ekstremt glade for vores el arbejde i Gentofte. Vi har udført en masse el installationer for vores kunder i Gentofte og kan således også udføre en el installation for dig i Gentofte. Vores erfaring indenfor el i Gentofte tæller mere end 6 år. Vi er således rutineret indenfor el arbejdet og el service. Vi er derudover selvfølgelig autoriseret, så al vores arbejde er autoriseret el. Der er intet ulovligt eller uprofessionelt. Der er fuld fokus på kvalitet inden for el arbejdet og el opgaverne.

Flere områder & ydelser

Ved du ikke hvor du skal starte?

Brug for en akut elektriker Gentofte
eller en elektriker pris?

Bestil akut elektriker Gentofte

Ring os : +22 15 84 73

Skriv til os her

Gratis rådgivning og tilbud

Seneste nyt

Nyheder & Artikler