Byggestrøm & Byg el Sjælland

Skal der bygges, skal der bruges byggestrøm. Autoriseret Elinstallatør giver byggepladsen liv, uanset om den er stor eller lille.

Etablering af byggestrøm og Byg el

Skal der bygges, skal der bruges byggestrøm. Autoriseret Elinstallatør giver byggepladsen liv, uanset om den er stor eller lille.

Vi koordinerer med kommune, bygherre og alle byggefasernes faggrupper, således at alle har den byggestrøm, de skal bruge, på rette tid og sted.

Autoriseret Elinstallatør står for opsætning af midlertidig byggestrømstavle og byggepladsbelysning samt de forgreninger, der skal bruges undervejs af de forskellige faggrupper, som er involveret i projektet.

Nedgrave kabler fra “gravstenen” i vejkanten til midlertidig tavle med måler, samt kommunikation med forsyningsselskab.

Du skal “bare” give Autoriseret Elinstallatør en dato for byggestart, så hjælper vi med alt det praktiske og administrative, så du “kun” skal tænke på, at koordinerer med de andre håndværkere.

Vi kan hjælper med:

  • Strøm til byggepladser
  • Strøm til koncerter
  • Strøm til festival
 

Er der brug for LED lys på byggepladsen, eller alarm og overvågning fra opstart af byggeplads så hjælper vi med dette.
Indhent tilbud
Ønsker du et tilbud på en opgave, så udfyld venligst nedenstående formular. Vi vender tilbage inden for 24 timer og det er selvfølgelig ganske uforpligtende.

Byg el,Byggestrøm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier
Seneste indlæg
Brug for hjælp?

Kontakt vores elektriker døgnvagt eller bestil el-service

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver går midlertidigt gennem tredje part, læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.