Tilbud nyt el + el-renovering priseksempel

Tilbud nyt el + el-renovering priseksempel

Nyt el og el-renovering København og Sjælland

En almindelig brandårsag i hjemmet har ofte at gøre med dårlige og gamle elsystemer. Det bliver ofte støvet og farligt med tiden og vi plejer at sige, at i gamle huse er det altid en investering for ejendommen som for sikkerheden at udskifte det elektriske system. En el-renovering er ikke noget, en lægmand eller privatperson kan klare alene, det kræver en fagmand med el-kompetencer og certifikater. Både vidensmæssigt og efter dansk lov.

Ejer du en ejendom eller villa, som du ved, at det elektriske system ikke har ændret sig i de sidste 50 år? Så kan det være smart at tage en elektriker med derhen for at se på det elektriske system. En nyt eller en el-renovering er noget, der bestemt burde være tid til at udføre. Standarden for elektricitet og hvordan den er opbygget er lysår foran i forhold til hvordan den var for 50+ år siden. En el-renovering er et relativt stort projekt og koster derfor en krone men er med garanti pengene værd, hvis man ser på de risici, det faktisk medfører at have et gammelt el-anlæg.

Nyt el og el-renovering København og Sjælland er vigtigere, end du tror i hjemmet

I dag lever vi et digitaliseret liv, hvor vi er ekstremt afhængige af, at strømmen fungerer, som den skal i hjemmet. Før i tiden brugte vi stearinlys, petroleumslamper og pejse for at få varme og lys. I dag skal du bruge strøm til at lave en kop kaffe eller kunne oplade din mobiltelefon, som bruges dagligt. Vi er med andre ord ekstremt afhængige af, at strømmen fungerer korrekt.

Har du overtaget et gammelt hus, er der stor grund til at gennemgå det eksisterende el-anlæg, der er i ejendommen. Det ville bestemt være værd at tage en elektriker dertil, som kan udføre elektriske test og kontroller for at gennemgå hele det elektriske system.

Hvad består et elektrisk anlæg af? og hvorfor har du brug for nyt el og el-renovering København og Sjælland

Et elektrisk system er opdelt i forskellige dele. Du har et elværk, elmålerpanel, elledninger og dine stikkontakter mm. I betragtning af at elektricitet er noget der bruges dagligt, slides det også dagligt. Når de er over 50 år, er det meget tid til at udskifte dem. Som nævnt ovenfor er det ikke noget du selv må gøre, det skal ifølge loven gøres af en autoriseret elektriker.

Hvad består nyt el og el-renovering København og Sjælland af?

Det vi ofte laver i en hel el-renovering kan være dele som:

  • Udskiftning af eltavle
  • Udskiftning af ledninger
  • Udskiftning af vejstikkontakter og afbrydere
  • Start med en fejlfinding af lysnettet
 

Vi anbefaler altid at udføre en fejlfinding i hvert fald på elnettet, hvor vi kommer ud og laver en eltest. Når vi gør dette præsenterer vi alle fejl og eventuelle mangler i systemet og du bestemmer herefter selv hvordan du vil gøre hvis du skal videre.

Vi plejer at se, at beslutningen som regel bliver forholdsvis oplagt og kommer ret hurtigt, hvilket normalt er at foretage en el-renovering af det, der skal laves.

Nyt el og el-renovering i hele København og på Sjælland

Vi hos Autoriseret Elinstallatør udfører komplet el-renovering og arbejder over hele Sjælland. Vi er der og hjælper med en indledende fejlfinding på elnettet for at se hvad/hvis noget skal rettes. Vi har certificerede elektrikere, som naturligvis har alle de kvalifikationer, der kræves for at udføre denne type arbejde.

Læs mere: Nyt el til byggeri

Nyt el og el-renovering København og Sjælland
Nyt el og el-renovering København og Sjælland

Har du brug for hjælp til installation af for af nyt el og el-renovering? Vi hjælper med alle former for el-installationer og nyt el samt el-sernovering i ejendomme, hoteller, hospitaler, lagre, restauranter, boligvillaer mm. Vi kan tage det overordnede ansvar og hjælpe med alt fra montering af ny vægstik til projektering af ombygning med el-renovering i en større ejendom. Vi udfører el-installation i København og større dele af Stockholm.

Installer en ny stikkontakt og nyt el 

Et arbejde, som vi ofte udfører, er løbende installationer af nye stikkontakter. Vi får dog ofte spørgsmålet fra vores kunder, om der er noget, de selv kan. Heldigvis er der mange regler og love, man skal overholde, når det kommer til, hvad man må og ikke må, når det kommer til el i hjemmet. Et forkert trin eller et forkert tilsluttet kabel kan føre til meget alvorlige kvæstelser og i værste fald endda døden. Desværre vælger mange at gå uden om dette og alligevel udføre forskellige former for mere avancerede elinstallationer.

Men så er spørgsmålet tilbage, kan man som privatperson uden autorisation indenfor EL installere en ny stikkontakt? Nej, det må du ikke. Du kan dog selv udskifte en eksisterende fast monteret stikkontakt. Vi anbefaler dog som sagt, at du hyrer en elektriker i København for at få professionel hjælp.

Køkkenrenovering – installer nyt el

Skal du renovere køkkenet? Så bør der altid hyres en autoriseret elektriker, når det kommer til at trække strøm. Ofte ved en køkkenrenovering og nyt el udføres montering af ny/fjernelse af eksisterende vægstik. Mange vælger også at installere LED-ramper eller en ny køkkenventilator.

Det bedste er at kontakte en elektriker allerede på tankestadiet ved nyt el og el-renovering, så vi som elektrikere kan være med fra starten, når det kommer til planlægning af køkkenrenoveringen og dermed kan komme med tanker og ideer til, hvordan vi planlægger strømmen. Gælder selvfølgelig også komplet el-renovering og nyt el.

Installer el og få tilbud nyt el og el-renovering

Noget der bliver mere og mere populært er at installere indendørs og udendørs belysning i hjemmet som f.eks. lyser op på terrassen eller dele af din egen grund. I Sverige har vi trods alt mørke store dele af året og det kan derfor være rart, at det lyser op i gården, hvis noget rykker.

Værd at tænke over, når det kommer til udendørs belysning, er, at dine el-produkter er udsat for vejr og vind og dermed også fugt. Fugt sammen med elektricitet kan være direkte livsfarligt, hvis det ikke gøres ordentligt. Derfor bør du altid kontakte en autoriseret elektriker til den type installation.

Vi hjælper også med indendørs montering. I mange år efterhånden er det blevet meget populært at installere spotlights i loftet. Vi hjælper med alt fra projektering til udført arbejde, når det kommer til den slags jobs og kommer gerne med forslag til, hvilken type spotlights, der skal bruges, og hvad du ellers skal tænke på, når det kommer til denne type arbejde.

Gratis tilbud el-renovering priseksempel

Kontakt os i dag for et gratis tilbud, vi kan som nævnt ovenfor hjælpe dig med din el-installation i København. Du træffes nemmest på telefon på 076 576 82 66 eller ved at udfylde formularen på startsiden med dine oplysninger, så kontakter vi dig snarest.

Man plejer at sige at nyt el eller el-renovering koster 800kr kvm, derfor skal du regne med ca. 64.000kr for 80 kvm lejlighed og 112.000kr for nyt el i et hus på 140 kvm…

Den bedste måde at få fast pris nyt el og el-renovering er at udfylde vores formular her på hjemmesiden og vi kontakter med for flere oplysninger, så at du kan få et tilbud på nyt el og el-renovering som stemmer overens med dit budget. Indhent elektriker pris her

el-renovering,Nyt el

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier
Seneste indlæg
Brug for hjælp?

Kontakt vores elektriker døgnvagt eller bestil el-service

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver går midlertidigt gennem tredje part, læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.